Juwelier Veenstra nieuws

Nieuw Logo Veenstra Juwelier

Na 57 jaar hebben we een nieuwe Veenstra huisstijl, het nieuwe logo zal de komende maanden op alle verpakkingen en banners worden aangepast, Ook zal het beeldkennerk het nieuwe Meesterteken worden voor de handgemaakte juwelen uit eigen atelier en de Veenstra collectie.

Nieuw in de collectie bij Veenstra, Mondaine Horloges !

Nieuw in de collectie bij Veenstra!

Mondaine horloges worden gemaakt volgens het ontwerp uit 1944 van Hans Hilfiker voor de officiële stationsklokken van de Zwitserse Federale Spoorwegen. Deze inmiddels wereldberoemde stationsklok staat bekend om haar ongecompliceerde ontwerp, stiptheid en de rode secondewijzer.

De Mondaine Watch Company gebruikte in 1986 de blauwdruk van het gepatenteerde ontwerp van de stationsklok voor een horlogecollectie: een miniatuur versie van de beroemde klok met dezelfde stiptheid en hetzelfde eenvoudige ontwerp.

De horloges van Mondaine zijn inmiddels uitgegroeid tot design horloge en worden beschouwd als één van de tien klassieke Zwitserse horlogeontwerpen. De modellen van nu zijn voorzien van een kast in gepolijst of geborsteld edelstaal. Naast de Classic zijn er nu ook andere uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld de Evo, met een afgeronde kast en gewelfd glas. Ook zijn er modellen met een automatisch uurwerk, datum aanduiding (Big Date) of met chronograaf. Simply Elegant is het meest nieuwe ontwerp uit de horloge collectie en heeft een super platte kast met een leren of gevlochten stalen band.

Nieuw in de collectie bij Veenstra, Daniel Vior sieraden met emaille !

Een van de laatste aanwinsten in onze collectie zijn de zilveren juwelen van Daniel Vior. Deze spaanse goudsmid en ontwerper heeft een collectie waarbij het vooral draait om het gebruik van kleur en design waarbij zilver in combinatie met edelstenen en emaille verwerkt word tot prachtige sieraden

Nieuw in de collectie bij Veenstra, Rolf Cremer horloges!

Rolf Cremer horloges zijn in hun ontwerp uiterst veelzijdig en individueel. Elk Rolf Cremer horloge wordt gekenmerkt door een modern design en zijn zeer kleurrijk en opvallend.

Nieuw in de collectie bij Veenstra, Vignelli horloges!

Massimo & Lella Vignelli ontwierpen dit vernuftige horloge. In een handomdraai vervang je de gekleurde randen waardoor je bij elke ring een totaal anders design horloge draagt.

De Nieuwe Facebook pagina is Online !

Tegelijk met de website is ook de nieuwe Facebook pagina online gekomen, Hierop zal nog meer nieuws van ons atelier en merken komen te staan.

De Nieuwe Website is Online !